Open

Aircoservice en -onderhoud

Airco onderhoud houdt het hoofd koel

Carteam Paul Goeman Autoservice

Het belang van een goed werkende airco

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan je auto uit te voeren om ervoor te zorgen dat het goed blijft functioneren en veilig blijft om in te rijden. Eén service die vaak over het hoofd wordt gezien, maar absoluut de aandacht verdient, is het periodiek reinigen van het aircosysteem. Ook volledig elektrische auto's hebben een aircosysteem waarin schimmels zich kunnen ophopen, wat nadelig kan zijn voor de gezondheid van de inzittenden.
 

CONTACT

Onzichtbare kiemen, schimmels en bacteriën

In de loop der tijd verzamelen zich in bijna elk aircosysteem schimmels die schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit kan leiden tot niesaanvallen, hooikoorts, allergische reacties en zelfs longinfecties bij bestuurders en passagiers. Gelukkig is er een oplossing: het airco well systeem van TUNAP. Dit systeem zorgt voor gezonde lucht in de auto en beschermt de gezondheid van de inzittenden door elke airco minstens één keer per jaar volgens deze gecertificeerde methode te reinigen.

Wat dit systeem zo efficiënt maakt, is dat het de verdamper onder hoge druk spoelt, waardoor zelfs het hardnekkigste vuil wordt losgemaakt. Dit maakt van airco well van TUNAP de meest efficiënte methode voor aircoreiniging op de markt.
 

AFSPRAAK MAKEN

 

Carteam Paul Goeman Autoservice
Carteam Paul Goeman Autoservice

Onafhankelijk getest

Een onafhankelijk Europees milieu-instituut heeft testen uitgevoerd en ontdekt dat het aircosysteem in maar liefst 64% van het wagenpark sporen van schimmels en/of bacteriën bevat, wat kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen. In slechts 6% van de gevallen is dat waarneembaar door geur. Het is dus van vitaal belang om de airco van je auto regelmatig te laten reinigen.

Kortom, zorg ervoor dat je auto goed wordt onderhouden en laat de airco minstens één keer per jaar grondig reinigen volgens de airco well methode. Dit voorkomt nare geurtjes en zorgt voor schone en frisse lucht in de auto - vrij van bacteriën en schimmels. Gezonde lucht is tenslotte essentieel voor onze gezondheid!
 

De voordelen van Airco Well

  • Gaat de vorming van onaangename geurtjes tegen
  • Milieu- en gezondheidsvriendelijk
  • Zonder allergene kleur- en geurstoffen
  • Beste oplossing voor gezonde lucht in de auto
     

AFSPRAAK MAKEN

 

Prijzen zijn excl. interieur filters. Afvullen tot 300 gram, daarna voor koudemiddel R134A 0,08 per gram en voor R1234YF 0,20 per gram.

Auto onderhoud

Waarom Carteam Paul Goeman Autoservice?

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Paul Goeman Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN