Open

Remmen

Remmen of remschijven tijdig vervangen

Carteam Paul Goeman Autoservice

ONDERHOUD VAN UW REMMEN

Slechte remmen komen vaker voor dan u denkt. Vaak heeft u het zelf niet in de gaten, het verminderen van de remcapaciteit, slijtage gaat geleidelijk. Zorg voor uw eigen veiligheid en laat uw remmen zorgvuldig controleren bij de remmenspecialist: Paul Goeman.

Een van de dingen die men vaak als eerste merkt is een piepend of zelfs schurend geluid tijdens het remmen. Dat is een teken dat de remvoering en/of remblokken versleten zijn. Ook merkt u dat u harder dan normaal op de rem moet trappen. Sommige moderne auto’s hebben een waarschuwingslampje op het dashboard, dat u waarschuwt als er iets mis is met uw remmen.

Wij monteren remblokken en remschijven en andere remdelen tegen afgesproken, scherpe prijzen. Wij monteren uitsluitend remonderdelen van de beste kwaliteit. Dus alleen originele A-merken die ook toeleveren aan de grote autofabrikanten.

CONTACT

BREMBO EXPERT

Carteam Paul Goeman Autoservice is Brembo expert. Een Brembo Expert weet alles over uw remsysteem. Niet alleen kent hij de klassieke onderdelen als remblokken, remschoenen en remschijven, ook weet hij alles van het hydraulische systeem en de elektronische componenten als de elektrisch bediende handrem, anti blokkeer-, tractie- en stabiliteitscontrolesystemen. Ook zijn er meerdere voordelen van de Brembo Expert.

  • Biedt vakkundig onderhoud op het gebied van remsystemen
  • Geschoold in de meest moderne remtechnieken door de specialisten van Brembo
  • In het bezit van de relevante certificaten
  • Up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen
  • Repareert uw auto uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van Brembo
  • Beschikt over gekwalificeerd gereedschap

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Paul Goeman Autoservice
Auto onderhoud

Waarom Carteam Paul Goeman Autoservice?

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Paul Goeman Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN