Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Paul Goeman Autoservice

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Paul Goeman Autoservice komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Vervangende auto - Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een vervangende auto houden wij u mobiel. U betaalt € 17,00 per dag voor een vervangende auto, exclusief brandstof. Reserveer zo snel mogelijk, het aantal vervangende auto's is beperkt.

Carteam Paul Goeman Autoservice
Auto onderhoud

Waarom Carteam Paul Goeman Autoservice?

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Paul Goeman Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN