Open

Distributieketting MINI

MINI distributieketting Reparatie

De nachtmerrie van iedere MINI-rijder: een ratelende distributieketting. Bij Carteam Paul Goeman Autoservice weten we er raad mee.

Wanneer moet ik mijn distributieketting vervangen?

De distributieketting is een alternatief voor een distributieriem. Distributiekettingen zijn doorgaans duurzamer en onderhoudsarmer dan een distributieriem, waardoor je minder vaak met onderhoud te maken hebt. Toch gebeurt het bij bijna alle MINI's dat de distributieketting versleten raakt, rekt of zelfs knapt. Dan is er onmiddellijk onderhoud nodig. Wacht je er te lang mee de distributieketting te laten vervangen? Dan kan het binnenwerk van de motor beschadigd raken. Gelukkig kunnen we bij Carteam Paul Goeman Autoservice tegen een aangenaam tarief de distributieketting vervangen.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Paul Goeman Autoservice
Carteam Paul Goeman Autoservice

distributieketting vervangen bij Carteam Paul Goeman Autoservice

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice hebben we de kennis en gereedschappen in huis om de distributieketting van je MINI kundig te vervangen. Dat doen we volgens de fabrieksvoorschriften en tegen een gunstig tarief. Daardoor ben je bij ons in Uitgeest aan het juiste adres. Wacht niet te lang: gemiddeld moet de distributieketting tussen de 100.000 en 150.000 kilometer worden vervangen. Laat hem bij Carteam Paul Goeman Autoservice controleren op slijtage - daarmee voorkom je schade en vervelende rekeningen.

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Paul Goeman Autoservice?

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Paul Goeman Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN