Open

Olieverbruik MINI

Olieverbruik MINI

Het meest voorkomende probleem onder de MINI's.

Hoog olieverbruik, hoe kan dat?

Het is je vast niet onbekend: MINI's en olieverbruik. Olieverbruik is het meest bekende probleem met de motoren van MINI's en kan verschillende oorzaken hebben, zoals een vervuilde inlaat, een distributieketting die aan het einde van zijn leven is of de beruchte klepseals. Bij Carteam Paul Goeman Autoservice vinden we het belangrijk om altijd éérst te diagnostiseren, en daarna pas te gaan repareren. Anders blijf je oneindig onderdelen vervangen en maak je onnodige kosten.

Contact opnemen

Carteam Paul Goeman Autoservice
Carteam Paul Goeman Autoservice

Hoe weet ik of mijn Mini teveel olie verbruikt?

  • Regelmatig peilen: zo kom je er vroeg erachter of je MINI veel olie verbruikt. Als dit meer wordt dan 1L op 3500km, is dat teveel.
  • Blauwe rook: als je blauwe rook ziet na 2 minuten of langer stationair lopen, weet je dat je MINI teveel olie verbruikt.
  • Oliedrukmelding: wanneer je deze melding ziet in je MINI, kun je beter geen meter verder rijden!
  • Plas olie onder de auto: Neem contact met ons op vóór het starten van de auto!

We helpen je graag om de oorzaak van je olieverbruik te achterhalen en eventueel te repareren. Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Auto onderhoud

Waarom Carteam Paul Goeman Autoservice?

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Paul Goeman Autoservice is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN