Open

Union Jack Retrofit

Union Jack retrofit bij Paul Goeman

De finishing touch van je MINI.

Zoals je misschien wel weet kwam MINI bij de eerste facelift van de F-generatie met een unieke look van de achterlichten: de Union Jack is hierin verwerkt. Al snel nadat we deze lampen begonnen te onderzoeken kwamen we erachter dat deze ook op de pre-facelift (2014-2018) geïnstalleerd kunnen worden!

Dit geldt voor alle modellen MINI's van de F generatie: MINI, Clubman en Countryman!

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack MINI

Dit zijn de "standaard" Union Jack achterlichten voor de MINI Cooper 3-deurs, 5-deurs en cabrio van de F-serie. De onderdelen komen origineel bij MINI vandaan. Kosten zijn inclusief inbouw.
 

 

375,-

Meer info

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack "GP"

De "GP" Union Jack achterlichten geven een smoked look op de Union Jack voor de MINI Cooper 3-deurs, 5-deurs en cabrio van de F-serie.  De onderdelen zijn origineel van MINI. Kosten zijn inclusief inbouw.

 

475,-

Meer info

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack Clubman Chrome

Dit zijn de chrome-line Union Jack achterlichten voor de MINI Clubman F-serie. De onderdelen komen origineel bij MINI vandaan. Kosten zijn inclusief inbouw.

 

630,-

Meer info

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack Clubman blackline

Dit zijn de black-line Union Jack achterlichten voor de MINI Clubman F-serie. De onderdelen komen origineel bij MINI vandaan. Kosten zijn inclusief inbouw.

740,-

Meer info

Andere generaties Mini

Naast de F-generatie is er ook van alles mogelijk voor de R-generatie MINI's. Zo kunnen wij op uw oudere MINI ook Union Jack lichten installeren - denk hierbij bijvoorbeeld aan de R50 - R53 generatie, de 1e generatie Clubman (R55) en de R56-R59 generatie (dus ook Coupé en Roadster).

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact opnemen

Carteam Paul Goeman Autoservice