Carteam Paul Goeman Autoservice
Open

Union Jack Retrofit

Union Jack retrofit bij Paul Goeman

De finishing touch van je MINI.

Zoals je misschien wel weet kwam MINI bij de eerste facelift van de F-generatie met een unieke look van de achterlichten: de Union Jack is hierin verwerkt. Al snel nadat we deze lampen begonnen te onderzoeken kwamen we erachter dat deze ook op de pre-facelift (2014-2018) geïnstalleerd kunnen worden!

Dit geldt voor alle modellen MINI's van de F generatie: MINI, Clubman en Countryman!

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack MINI

Dit zijn de "standaard" Union Jack achterlichten voor de MINI Cooper 3-deurs, 5-deurs en cabrio van de F-serie. De onderdelen komen origineel bij MINI vandaan. Kosten zijn inclusief inbouw.

v.a. €360

Meer info

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack "GP"

De "GP" Union Jack achterlichten geven een smoked look op de Union Jack voor de MINI Cooper 3-deurs, 5-deurs en cabrio van de F-serie.  De onderdelen zijn origineel van MINI. Kosten zijn inclusief inbouw.

v.a. €375

Meer info

 

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack Clubman Chrome

Dit zijn de chrome-line Union Jack achterlichten voor de MINI Clubman F-serie. De onderdelen komen origineel bij MINI vandaan. Kosten zijn inclusief inbouw.

v.a. €630

Meer info

Carteam Paul Goeman Autoservice

Union Jack Clubman blackline

Dit zijn de black-line Union Jack achterlichten voor de MINI Clubman F-serie. De onderdelen komen origineel bij MINI vandaan. Kosten zijn inclusief inbouw.

v.a. €740

Meer info

Andere generaties Mini

Naast de F-generatie is er ook van alles mogelijk voor de R-generatie MINI's. Zo kunnen wij op uw oudere MINI ook Union Jack lichten installeren - denk hierbij bijvoorbeeld aan de R50 - R53 generatie, de 1e generatie Clubman (R55) en de R56-R59 generatie (dus ook Coupé en Roadster).

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact opnemen

Carteam Paul Goeman Autoservice