Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Paul Goeman Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Paul Goeman Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Uitgeest en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Paul Goeman Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice in Uitgeest vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Paul Goeman Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Paul Goeman Autoservice.

Meer informatie

Carteam Paul Goeman Autoservice

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Richard Klaassen
Richard Klaassen
Occasion gekocht. Zeer tevreden over de service en netjes te woord gestaan. Mijn eerste ervaring met deze garage. Ziet er goed uit.
Vera Voss
Vera Voss
Voor de 2de keer hier een auto gekocht. Een echte aanrader!
S Singh
S Singh
Netjes schoon bedrijf, alles goed geordend. Vriendelijk en beleefd personeel. Nemen tijd om werkzaamheden te bespreken. Voldoet aan auto dealer garage.
Petra Zonneveld
Petra Zonneveld
Super bedrijf die echt luisteren naar de wensen van de klant. We hebben hier onze wensen neer gelegd voor de aanschaf van een andere auto. Nu in het bezit van een top auto. Volgende keer gaan we weer hier heen. Ook voor de apk brengen we hem bij Paul goeman want jexweet vooraf altijd wat de kosten zijn doordat ze contact met je opnemen als er iets aan de hand is.
Milan Kleindieck
Milan Kleindieck
Ik kwam hier voor het eerst met mijn R55 (Clubman) voor de distributieketting en olieverbruik. Super geholpen door de heren bij Paul Goeman Autoservice. Ze weten echt waar ze het over hebben en konden het probleem door hun ervaring met MINI's vrij snel vaststellen en oplossen! Ik heb mijn R55 inmiddels verkocht maar kom hier nog steeds met mijn MINI F56 1.5 uit 2016!
Bekijk beoordelingen