Carteam Paul Goeman Autoservice
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Paul Goeman Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Paul Goeman Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Uitgeest en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Paul Goeman Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Paul Goeman Autoservice in Uitgeest vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Paul Goeman Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Milan K
Milan K
Zeer fijne en kundige garage. De heer Goeman is een aardige kerel, en zijn personeel net zo. Ik ben hier geweest voor mijn APK en een motorlampje en dat is zeker niet de laatste keer geweest. Dankjewel Paul en team!
Google Gebruiker
Google Gebruiker
Bij deze garage terecht gekomen omdat ik banden bij grip500 had besteld en bij deze aangesloten garage tegen een scherpe prijs kon laten monteren. Oogt als een nette zaak, vriendelijk personeel. Je wordt netjes gebeld over de uit te voeren werkzaamheden en prijs. Ik had in eerste instantie 2 banden besteld, de garage vertelde mij dat de andere 2 ook aan vervanging toe waren, ik heb ze via deze garage besteld en laten monteren. Nette prijs, snelle levering en snel klaar.
Arie van kampen
Arie van kampen
Heeft mooie en goede occasions staan voor een mooi prijsje.
Fred Joosten
Fred Joosten
Perfect om je auto voor de apk of algemeen onderhoud naar toe te brengen
Henk S (Hest48)
Henk S (Hest48)
Betrouwbaar bedrijf en vriendelijke verkoper en personeel. Over de prijs van de auto kan je goed onderhandelen. Ik kan ze aanbevelen
Bekijk beoordelingen